Az illatok, amelyek minden érzékedre hatnak

Mi nők nem csak szépen szeretünk öltözködni, hanem a tiszta ruhákat is kedveljük. Egy ápolt külsőhöz ugyanis elengedhetetlen a makulátlan megjelenés. Mint sok más dolog esetében, bizony a divatnak is fontos része a megfelelő ápolás, karbantartás és minőségmegőrzés. Ráadásul pont az olyan egyedi, örökdaraboknál a legfontosabb, amelyeket nem szeretnénk később sem lecserélni, hanem sokáig meg akarjuk őket őrizni.
Sok értékes és különleges minőségű ruhám van, ezért mindig nagyon vigyázok rájuk. Odafigyelek arra, hogy csak olyan mosószert használjak a tisztításukhoz, amelyről tudom, hogy képes megőrizni a ruháim magas minőségét. Az egyedi ruhák speciális tisztítást igényelnek, az anyaguktól és a színüktől függően. Dizájnerruhákhoz nagyon jó minőségű mosószert kell használni.
A Henkel nemrég piacra dobta legújabb mosószereit. A Tomi Aromaterápia termékek már elérhetőek az üzletek polcain, méghozzá háromféle illatvariánsban: maláj orchidea és szantálfa, japán kert és tavirózsa, valamint a Provance-i levendula és jázmin. Ha szeretnéd feldobni a hűvös és esős őszi napokat, akkor válaszd valamelyik kényeztető illóolajakat tartalmazó mosógélt. A termék egyébként kettő az egyben hatással bír, mivel a gél már tartalmaz egy kellemesen üde illatanyagot, ezért mosáskor nincs szükség külön öblítőre. Pont annyira lesz illatos a ruha, amennyire kell, se nem túl enyhe, se nem tolakodó.

Mind a három termék nagyon finom, friss illatot kölcsönöz a ruháknak, de az én személyes kedvencem a levendulás. Most ez a finommosószer gondoskodik a ruháim tisztaságáról, legyen szó színes, fekete vagy fehér darabokról. Minden formában imádom ezt a nyugtató hatású dísz-, fűszer és gyógynövényt: szeretem ha a ruháim enyhén levendula illatúak, a kocsiban mindig ott lapul egy kis zsákban szárítva és az ételeket is feldobja különleges ízével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *