• Víz alatti fotózás

    Mindig is szerettél volna olyan témákat fotózni, amiket szabad szemmel nem is látni, ráadásul lenyűgöző részletekkel? A hétszeres nagyítással büszkélkedő TG-5 kifinomult makrórendszere lehetővé teszi ezt. Microscope módban a gép képes akár 1cm tárgytávolságból is fotózni.
    Örökítsd meg a legszebb élményeidet 4K videórögzítéssel, illetve lassított lejátszású filmekkel, valamint a felvétel során rögzített további adatok megjelenítésével és oszd meg a barátaiddal is a Wi-Fi segítségével. Az Olympus Tough TG5 típusú fagy, ütés, törés és vízálló kamerájával mindez most egyszerűen megvalósítható. Az alábbi tulajdonságok segítségével mindenféle trükkök nélkül játszi könnyedséggel készíthetsz profi fotókat.

    12 MP-es szenzor: A TG-5 új fejlesztésű érzékelője nagy sebességet, kiváló teljesítményt és rendkívül magas ISO érzékenységet biztosít. Az eredmény: minden eddiginél jobb képminőség, kisebb képzaj, még több képrészlet – valamint még természetesebb, nagyfelbontású videofelvételek.
    TRUEPIC VIII processzor: A TG-5 a legmodernebb TruePicVIII képprocesszort használja – mely az Olympus Pro rendszerfényképezőgépek csúcsmodelljéből, az OM-D E-M1 Mark II gépből származik. A processzor rendkívül fejlett képalkotó algoritmusai különösen nagy teljesítmény elérését garantálják – még magasabb képfelbontással gyenge kontraszt, illetve alacsony ISO érzékenység esetén is.


    Pro Capture üzemmód: Ha kint a vadonban szeretnéd elkapni a legjobb pillanatokat, néha bizony elkelhet egy kis segítség. A TG-5 kategóriájában egyedülálló módon rendelkezik a Pro Capture móddal, mely a kioldógomb megnyomása előtt és után is folyamatosan rögzít felvételeket – így már csak a legjobban sikerült képet kell kiválasztanunk.
    Művészi szűrők: A Művészi szűrők a fotókhoz klasszikus effektek használatának lehetőségét kínálják. Fedezd fel saját kreativitásod 14 népszerű effekt segítségével. A Művészi szűrők a fotók kifejezésmódjának további bővítését teszik lehetővé.

    Live Composite: Ha a csillagok járását, tűzijátékot, vagy szentjánosbogarakat fotóznál álló témákkal azonos képen: a Live Composite funkció a fotóknak csak az új fényeket tartalmazó területeit kombinálja, így – ellentétben a hagyományos “Bulb” fotózással – megakadályozza az egy helyben álló témák túlexponálását. A képalkotás folyamata ráadásul az LCD kijelzőn követhető.
    RAW képformátum: A TG-5 fényképezőgép által kínált utómunka lehetőségek révén megalkothatod a tökéletes képet – még mielőtt bárhová elküldenéd azt. Mentsd a felvételeket RAW formátumban és használd a mellékelt Olympus Viewer 3 szoftvert például az expozíció, kontraszt, fehéregyensúly és színegyensúly finomhangolásához.