• A megújult Tóth Bori

    Megújult szemlélettel, de régi értékeit megőrizve tér vissza a TOTHBORI divatmárka év végi, Divine Night nevet viselő ünnepi és 2022-es tavaszi kollekciójával, a Bloommal, melyek egy emlékezetes szalonbemutató keretében debütáltak.
    A letisztult, nemes anyagokat főszerepbe emelő,  kényelmes luxus daraboknak a Párisi Udvar Hotel eklektikus, historizáló stílusa, üvegkupolájának pompája adott különleges hátteret. Az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt. A bemutatónak az is apropójául szolgált, hogy a márka a Párisi Udvar Hotel épületében, a főbejárat mellett nyitja meg pop-up üzletét, valamint megújult weboldallal és webshoppal jelentkezik.

    Az este folyamán időtlen szépségű, légies darabok  vonultak fel, melyek a jól kombinálhatóságot, a kollekciók közti folyamatosságot is képviselik. A TOTHBORI szecesszió ihlette ruháiban megjelenő plisszék, flitterek és a matt-fényes társítások kortárs módon idézik a századforduló jellegzetes irányzatát, kortalanul képviselik az eleganciát, a nőiességet, ugyanakkor a vagányság is főszerepet kap bennük. Sokarcúak, akár a TOTHBORI-nő, aki egyszerre eltökélt és sebezhető, határozott és kedves, kimondja, amit gondol, inspirál másokat, mára ismeri és elfogadja önmagát, könnyed, ugyanakkor körültekintően válogat, értékeli a művészetet és a mindennapok örömeit. Egyszerre tudatos és ösztönös, csakúgy mint maga az alkotó, aki számára tervez ruhákat.

    Több légies, fesztelen eleganciát adó darabon főszerepet kapnak  Tóth Bori saját tervezésű printjei – ezek a nagyléptékű, elmosódott, festményszerű minták, melyek az egyszerű sziluettekkel finom harmóniába kerülnek, mindig is a márka jellegzetes elemei voltak. A kollekciók alaptónusai a hűvös színek, a különféle kékek, lilák, a kortalan fekete és az ezüst csillogása.

    Az este főszereplői voltak még többek közt a BORIBOMBEREK is, a márka ikonikus és látványos darabjai, melyek afféle ékszerekként lehetnek egy esti viselet vagy akár nappali öltözék stílusos kiegészítői. Bemutatkoztak még a BORITEE T-shirtök is, amelyek a basic fogalmának adnak új értelmezést – ezek a printekkel díszített, nőiesen vagány darabok szintén jól kombinálhatóak a hétköznapokon, de különleges alkalmakkor is nagyszerűen helytállnak, lezser eleganciát képviselve.

    A TOTHBORI márka új kollekciói odafigyelnek viselőikre, időtálló darabokból teremtenek elegáns, komfortos és stílusos ruhatárat, amely minden napszakban és alkalomra megkönnyíti és örömtelivé teszi a ruhaválasztást.

    TOTHBORI pop-up üzlet: Párisi Udvar Hotel, 1052, Budapest, Petőfi Sándor u. 2–4.

    Nyitvatartás:

    Kedd–péntek: 12:00 – 19:00

    Szombat: 11:00 – 18:00

    Vasárnap – Hétfő: Zárva

    Share: