• A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb szakmai elismerése

    A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb szakmai elismerést kapott. A Forbes Travel Guide (FTG) nyilvánosságra hozta a legutóbbi minősítések eredményét. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással!) A Kempinski Hotel Corvinus Budapestről szóló értékelés is megtalálható a ForbesTravelGuide.com oldalon.

    A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az egyik leginnovatívabb luxusszálloda a magyar fővárosban.
    A belváros szívében található szálloda 353 szobában és lakosztályban egyedi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A földszinten található “Budapesti Gasztronómiai Negyed” – a szálloda saját éttermi koncepciója -, változatos kulináris élményeket kínál a  Nobu Budapestben, az ÉS Bisztróban, az ÉS Deliben, a The Living Roomban és a Blue Fox The Bárban. A Kempinski The Spa a természet gyógyító erejét felhasználó masszázsait és kezeléseit a négy évszak ihlette. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az első és egyetlen szálloda a városban, amelynek saját műgyűjteménye van és galériája a kortárs magyar festészet otthona. A földszinti galériában a helyi művészek kiállítását a nap 24 órájában megtekinthetik a vendégek, a  szobákat, lakosztályokat és nyilvános tereket a Corvinus Műgyűjtemény darabjai díszítik.

    „Egymás után hatodik éve szerepelünk ezen a rangos listán és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között tartanak minket számon. Bízunk benne, hogy a jövőben is kivételes élményeket kínálhatunk az igényes utazók számára. Elkötelezetten törekszünk a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonal biztosítására nemrégiben felújított szobáinkban és lakosztályainkban.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

    A Forbes Travel Guide az ötcsillagos szolgáltatások világszerte elismert szakértője. A Forbes Travel Guide az egyetlen független nemzetközi minősítési rendszer, amely teljeskörűen értékel luxusszállodákat, éttermeket és spákat. Szakmai ellenőreik inkognitóban érkeznek meg az adott helyre és 900 objektív szempont alapján értékelik azt. A cég éves értékelései, ismertetői és utazási ajánlói segítenek az igényes utazóknak a világ legjobb luxusélményeinek megismerésében. A minősítést (ötcsillagos, négycsillagos, vagy ajánlott szálloda) kizárólag a független tesztelés eredménye alapján ítélik oda egy-egy helynek.
    “Az utazási kedv visszatért és a turisztikai szolgáltatók új erőre kapva igyekeznek kielégíteni a legtöbb régióban tapasztalható megnövekedett keresletet.” – mondja Hermann Elger, a Forbes Travel Guide CEO-ja. „Míg az iparágnak néhány elhúzódó kihívással továbbra is szembe kell néznie, a 2022-es díjazottak készen állnak arra, hogy a luxusvendéglátás legjavát nyújtsák.”

    Forrás, fotó: sajtóanyag

    Share: